Zachte kleuren

Nou ja. Ik moet het maar gewoon toegeven. Het gaat me niet lukken om helemaal up to date te blijven wat betreft het blogs schrijven. We zitten alweer eind augustus nu ik zit om een wandeling van eind juli te delen. Toch alweer een maand geleden. Jullie moeten het me maar vergeven. Gewoon niet denken aan de tijdspanne, gewoon meegenieten van wat ik zag 😉

Op de een of andere manier kies ik er steevast voor om na een vakantie naar het gebied bij de Philomenahoeve en dagcamping Houtsberg te gaan. Ik heb er zo mijn vaste route en kom er heerlijk tot rust. Er is altijd veel te zien en hoewel ik er al jaren kom, blijft de natuur me daar verrassen.

Deze keer genoot ik van de zachte kleuren. Op de een of andere manier was alles gehuld in een bepaalde zachtheid en schoonheid wat me een heel fijn gevoel gaf.

Gelderse roos
Wilde peen
De zeldzame zuidelijke heidelibel
Bruine winterjuffer
Dopheide

O! Ja de uitgelichte foto boven dit blog is niet zo zacht van kleur hè. Viel wat dat betreft een beetje buiten deze serie. Maar omdat ik het boomblauwtje op de heide toch geweldig leuk vond om te zien, en de foto zo heel slecht niet, dacht ik: ‘What the hell, jij komt gewoon boven dit blog. Ook jij hebt wat aandacht verdiend’ :-))

Zoals vaak tijdens een wandeling zag ik ook nu het mooiste cadeautje aan het eind. Ik was al bijna bij de auto, en al best moe. Ik keek niet meer zo mindfull om mij heen, ik stapte er eigenlijk zelfs bijna aan voorbij. Ik had wat wits gezien en net op tijd schoot het door mij heen: ‘Had die zwarte stipjes? Was dát een stippelmot?!’

Jaaaaaa!! Het was een prachtig mooie stippelmot! Zo gaaf! Dat zijn alle eersten die je op de foto zet hè. Als je al heel lang denkt: ‘Die zou ik ook nog eens heel graag willen zien’. Díe zijn ontzettend gaaf.

Stippelmot

10 gedachtes over “Zachte kleuren

  1. Inderdaad valt die eerste foto een beetje uit de toon ;-), maar als je het niet gezegd had… Je laat hier verder een serie fraaie zachte foto’s zien! En leuk dat je zo enthousiast dat over je eerste stippelmot!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s